Dierenarts (m/v) - vast contract

Dierenkliniek Aan de Heikant zoekt eerstelijns dierenarts (m/v) om onze kliniek, gespecialiseerd in huisdieren, te versterken.
Je komt terecht in een kliniek met 7 dierenartsen en 4 assistenten. Overdag zie je klanten op afspraak, in de vroege avonduren houd je mee het spreekuur draaiende. Ook routine operaties maken deel uit van jouw takenpakket.
Buiten de kantooruren roteer je met je collega’s mee in een beurtrol om de wachtdiensten te verdelen. Behalve een hoofdkliniek in Kalmthout heeft Aan de Heikant nog 3 satellietpraktijken in Essen, Wuustwezel en Kapellen. Ook hier zul je, wanneer nodig, het spreekuur voor je rekening nemen.

Profiel:
- Ervaring als dierenarts is een mooi pluspunt, maar geen absolute voorwaarde. In het begin zal je voldoende ondersteund worden door je collega’s.

Aanbod:
- Aan de Heikant biedt haar dierenartsen ruim de mogelijkheid om zich te verdiepen in een interessegebied aan de hand van opleidingen.
- Je zal werken in een goed uitgeruste kliniek met o.a. een RX-toestel, echo, 2 operatiekwartieren en een labo.
- Je wordt lid van een gevarieerd team dierenartsen, met elk hun eigen specialisatie. Kortom, veel know-how onder 1 dak en veel om van te leren!
- We zoeken iemand die zich wil engageren voor een vaste betrekking.

Interesse? Solliciteer dan met een recente cv en motivatiebrief per mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
Voor bijkomende vragen omtrent deze vacature mag u bellen naar 03 666 62 63, kies toets 3.
U vindt de pdf van de vacature hier.


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten