Dierenarts gezocht bij AniCura Anthemis (Vlaams-Brabant)

AniCura is een familie van gerenommeerde dierenklinieken en dierenartsenpraktijken gespecialiseerd in diergeneeskundige zorg voor huisdieren en is geboren uit het idee dat het delen van middelen kansen biedt voor betere diergeneeskundige zorg.
AniCura Anthemis is een groepspraktijk voor kleine huisdieren in Vlaams-Brabant. Wij bieden hoogkwalitatieve zorg vanop 3 locaties in Ramsdonk, Grimbergen en Wolvertem. Wij zijn een jong team van 7 dierenartsen en 7 assistentes die vol goesting bouwen aan een groeiende praktijk. Wij willen onze viervoeters een volledige zorg bieden en zijn dan ook sinds enkele jaren gestart met fysiotherapie voor huisdieren, wat een schot in de roos blijkt te zijn! In onze gloednieuwe praktijk in Ramsdonk bieden wij de meest moderne infrastructuur, met verschillende consultatieruimtes, operatiezalen, gemonitorde hospitalisatie, radiografie, een in-huis-labo en endoscopie en ook een zwembad voor hydrotherapie. Klantvriendelijkheid en een perfecte dienstverlening staan centraal. En binnen ons groeiend team kan elke dierenarts zich gaandeweg meer en meer specialiseren binnen zijn/haar eigen interessedomein.
Als onderdeel van de groep AniCura heeft elke medewerker bij ons toegang tot interessante opleidingen, een goede samenwerking met andere praktijken binnen (maar zeker ook buiten!) België, kan kennis gedeeld worden tussen praktijken onderling en heb je de de mogelijkheid om praktisch te gaan bijscholen bij andere praktijken in binnen- en buitenland!
Ben jij onze nieuwe collega?
• Dierenarts kleine huisdieren, met of zonder ervaring
• Leergierig en gepassioneerd
• Klantgericht en zorgzaam
• Ondernemend en een echte teamspeler
• Flexibel om deel te nemen aan onze wachtdiensten
Wat bieden we jou?
• Fijne werksfeer binnen ons enthousiaste, ambitieuze team
• Voltijdse betrekking voor een langdurige samenwerking
• Mogelijkheid om tijdens de wachten te overnachten op de praktijk
• Evenwichtige work-life; daar we met ons grote team de wachten onderling kunnen verdelen, blijven deze beperkt per persoon. Daarnaast heb je één dag (of twee halve dagen) vrij tijdens de week.
• Een marktcomforme verloning, met extra-legale voordelen
• Kans om te groeien als dierenarts dankzij toegang tot vele opleidingen en het brede AniCura netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen.
Contact
Neem gerust eens een kijkje op onze website https://www.dierenartsencentrumanthemis.be/
Stuur je motivatiebrief en CV naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..
Ben je meer van de directe aanpak? Spring gewoon eens binnen om kennis te maken!


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: interim opdrachten