Dierenarts gezocht voor Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland

Dierenarts Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland (0,2 - 0,8 fte)

Functie
De Spoedkliniek Gezelschapsdieren Midden-Nederland (SGMN) zoekt enthousiaste en gedreven dierenartsen die zijn afgestudeerd binnen de differentiatierichting Gezelschapsdieren. Je bent voor 100% werkzaam in de patiëntenzorg. Het grootste deel je werkzaamheden bestaat uit de opvang van eerste- en tweedelijns spoedpatiënten buiten kantooruren. Je neemt onder begeleiding van specialisten deel aan een onderwijsprogramma (bestaande uit onder meer journal clubs, intern- en extern onderwijs) om je kennis en vaardigheden op het gebied van emergency and critical care te optimaliseren. Bij je werkzaamheden begeleidt je studenten in de eindfase van hun opleiding die actief participeren in de kliniek.

Afhankelijk van ervaring en geschiktheid is er op termijn de mogelijkheid ook tijdens kantooruren een bijdrage te leveren aan de opvang van tweedelijns spoedpatiënten en de intensieve zorg voor opgenomen patiënten op de Intensieve Zorg afdeling van de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren.

Profiel
Je bent een dierenarts met enthousiasme voor de spoedzorg van gezelschapsdieren en de motivatie je op dit gebied verder te ontwikkelen. Als dierenarts bij SGMN:

• maak je het verschil voor mens en dier;
• je werkt juist als andere mensen vrij zijn;
• los je onverwachte problemen samen op met je teamleden;
• lever je een belangrijke bijdrage aan de opleiding van de dierenarts van de toekomst
• werk je aan eigen ontwikkeling via een uitgebreid nascholingsprogramma op het gebied van spoed- en intensieve zorg.

Aanbod
Wij zoeken een dierenarts voor maximaal 4 dagen/diensten per week. Een aanstelling voor minder uren is bespreekbaar. Daarom nodigen wij je ook uit om te reageren als je net afgestudeerd bent, of naast je reguliere baan een extra uitdaging zoekt.

Wij bieden een aanstelling als junior universitair docent (schaal 10 CAO NU, met een maximum van € 4.274,- bruto per maand o.b.v. 38 uur per week), in een uitstekend uitgeruste werkomgeving en met een uitdagend patiënten aanbod. Bovendien is er een aantrekkelijke toeslag voor het werken op onregelmatige tijden, 8% vakantie-uitkering, 8,3% eindejaarsuitkering en zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Goede kwaliteit van zorg vinden we essentieel: we bieden daarom een nascholingsprogramma aan, specifiek gericht op het vakgebied spoed en intensieve zorg. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Over de organisatie
Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige diergeneeskundige faculteit in Nederland. De faculteit neemt in Europa een toppositie in op het gebied van onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg. Het departement Geneeskunde van Gezelschapsdieren is onderdeel van de faculteit Diergeneeskunde. Er zijn 210 medewerkers, waarvan ruim 80 dierenartsen. Zij verzorgen het onderwijs aan studenten en coassistenten, het onderzoek en de patiëntenzorg. Jaarlijks vinden circa 15.000 poliklinische consulten plaats, waarvan de spoeddiensten jaarlijks 4.000 consulten verzorgen. Er worden ongeveer 750 dieren behandeld op de Intensieve Zorgafdeling (IZa). Vanuit het departement biedt de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden-Nederland (SGMN) buiten kantooruren spoedeisende zorg aan gezelschapsdieren ten dienste van ruim 80 dierenartspraktijken in de regio.

Aanvullende informatie
Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Merel Visschers, via e-mail Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of via +31 (0)6 - 39 19 45 55.

Solliciteren
Je sollicitatie, voorzien van motivatie en cv, kun je versturen via de volgende link:
https://ssl1.peoplexs.com/Peoplexs22/CandidatesPortalNoLogin/ApplicationForm.cfm?PortalID=4063&VacatureID=1038807

Reageren uiterlijk
01/10/2019


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Meer werkaanbiedingen