VACATURE VERVANGING DIERENARTS KHD van begin juli tot eind september

Wij zijn op zoek naar een dierenarts voor een (zwangerschaps)vervanging (kleine huisdieren) van begin juli 2019 tot en met eind september 2019 in Tielt-Winge (Vlaams-Brabant). Nadien is er de mogelijkheid om hier halftijds te blijven werken. We zijn een goed uitgeruste moderne praktijk met 1 dierenarts en 1 assistente. Alle apparatuur is gekend door onze assistente en zij kan hierbij assisteren. Tijdens deze periode is er indien gewenst supervisie mogelijk bij moeilijke gevallen. Indien gewenst kan er een inloopperiode voorafgaan. Indien u slechts een deel van deze periode kan of indien u enkele dagen per week kan, gelieve ook te reageren. Sollicitaties kunnen per mail op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of op 0496/759007. Neem ook gerust een kijkje op onze website: www.dierenartshilde.be


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: langdurige samenwerking