Inschrijving "vervangingen doen"

Ben je recent afgestudeerd en/of heb je minder dan 6 maanden praktijkervaring opgedaan (als afgestudeerde dierenarts wel te verstaan), dan kan je je hier desgewenst inschrijven op de lijst vervangingen...

Jouw naam wordt dan toegevoegd aan een lijst die collega's raadplegen wanneer ze op zoek zijn naar een vervanger/-ster voor hun praktijk (vakantievervanging, ziekte - of zwangerschapsvervanging, enz.).

Vervanger dierenarts - waar wacht je op?Waar en hoe kan je je kandidaat stellen als je een vervanging/interim wil doen?

Schrijf je zeker in als vervanger op de lijst Vervangers (via het inschrijvingsformulier hieronder), deze lijst wordt zeer frequent door de dierenartsen geraadpleegd!

Waar kan je jobaanbiedingen raadplegen?

Neem alvast een kijkje tussen de Jobaanbiedingen: tijdelijk of met oog op langdurige samenwerking. Ben je avontuurlijk aangelegd en op zoek naar een ervaring in het buitenland? Kijk dan zeker ook tussen de internationale job aanbiedingen!...

Inschrijving dierenarts: Vervangingen
Via onderstaand formulier kan u zich inschrijven als dierenarts (met minder dan 6 maanden praktijk ervaring) voor vervangingen.

Indien u hierboven aangaf lid te zijn, vul dan hieronder uw IVDB-lidnummer in.

Indien u hierboven aangaf lid te zijn, vul dan hier uw IVDB-lidnummer in.

Indien u hierboven aangaf GEEN lid te zijn van het IVDB, vul dan hier het referentienummer in dat u ontving na betaling van 40 euro voor het plaatsen van annonces gedurende dit kalenderjaar.

Meer info over het plaatsen van annonces via het IVDB »

(postcode + gemeente)
Gelieve hieronder een telefoon- of GSM nummer door te geven waar we u steeds kunnen bereiken

Goede afspraken maken goede vrienden!

Daarom hieronder enkele afspraken zodat het contact tussen de collega's die een vervanging aanbieden en jullie, de vervangers, zo vlot mogelijk verloopt voor alle betrokken partijen:

  1. Zorg ervoor dat je voicemail duidelijk vermeldt wie je bent, zodat de beller weet dat hij/zij de juiste persoon heeft opgebeld als je op die moment de telefoon niet kan beantwoorden.
  2. Beantwoord het ingesproken bericht zo snel mogelijk. Indien je een werkaanbieding ontvangt wil dit uiteraard zeggen dat een collega (dringend) op zoek is naar een vervanger. Laat deze persoon geen dagen wachten op een tegenbericht maar antwoordt onmiddellijk.
  3. Indien je op verlof gaat of om andere reden (tijdelijk) niet beschikbaar bent, informeer dan op voorhand het secretariaat van het IVDB over je afwezigheid of onbeschikbaarheid, zodat we je gegevens op de website tijdig kunnen aanpassen (afwezig/niet beschikbaar van … tot …). Zo respecteer je ook de tijd van de collega's die anders nutteloos wachten op een tegenbericht.

Wie zich op deze lijst inschrijft, verbindt zich ertoe om op een snelle en correcte manier feedback / informatie te geven:

  • Feedback aan de collega's die een werkaanbieding doorgeven;
  • Informatie aan het secretariaat indien er wijzigingen zijn in de periode van beschikbaarheid;
  • Feedback op mailings die het IVDB doet om te zien of alle gegevens die u doorgaf nog up-to-date zijn (deze mailings worden ongeveer 4x/jaar verstuurd)

Deze feedback kan per mail of telefoon gebeuren (wat voor u het makkelijkst is).
Wie echter (herhaaldelijk) geen gevolg hieraan geeft wordt van de lijst geschrapt...


ANNONCES 2020
AANPASSING VOORWAARDEN

Sinds vorig jaar is het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Koningin Elisabethlaan 59 G - 9000 Gent 
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2020"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Zie ook: langdurige samenwerking

Zie ook: interim opdrachten

meldpunt dierenmishandeling 2018

Meer werkaanbiedingen