194 | Kleine huisdieren

MINI CV niet-DA 194

Streek Provincie Antwerpen
Sector Kleine huisdieren
Geslacht Vrouw
Beschikbaar vanaf 01 februari 2019
Vervangingen Ja

Ervaring

Ekeren, 16-01-2018

Betreft: Open sollicitatie dierenartsassistente.

Geachte Dierenkliniek,

Wat leuk dat u op mijn profiel kijkt!

In 2006 behaalde ik mijn MBO niveau 4 diermanagement diploma in Barneveld te Nederland, waarna ik direct aan het werk kon als dierverzorger in Dierenrijk, een dierentuin bij Eindhoven. Hier heb ik 11 jaar met veel plezier gewerkt. In deze jaren heb ik niet stil gezeten en schreef ik o.a. voor De Harpij, een vakblad voor dierentuin medewerkers. Heb ik meegeholpen bij het ontwikkelen van educatieve dierenshows, coachte ik collega’s in presenteren en diertraining en heb ik een cursus dierenartsassistente gevolgd.

In 2017 ben ik voor de liefde verhuisd van Nederland naar België en kon ik beginnen in de Zoo van Antwerpen bij de olifanten, giraffen en zebra’s.

Nu ben ik echter toe aan een nieuwe uitdaging buiten de dierentuin wereld en wil graag mijn carrière voortzetten als dierenartsassistente bij een praktijk waar klantgericht, dierzorg en collegialiteit op 1 staan.

Ik ben leergierig, transparant en bewust dat ik nog veel te leren heb op het vakgebied van dierenartsassistente. Veel basis kennis m.b.t dierzorg en voeding heb ik. Ook ben ik er van overtuigd dat mijn ervaring die ik heb opgedaan in de dierentuin betreft: klantgericht, commercieel inzicht en communicatieve sociale vaardigheden volop in uw praktijk benut kunnen gaan worden.

Graag zou ik uitgenodigd willen worden voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn motivatie mondeling kan toelichten.

Groetjes,

Lonneke

Extra

/

Kandidaat niet-DA 194 contacteren


ANNONCES 2019
AANPASSING VOORWAARDEN

Vanaf 01 januari 2019 zal het plaatsen van om het even welke aankondiging (werkaanbieding, lijst vervangers of Mini CV, zoekertje plaatsen, enz.) op de digitale platformen van het IVDB enkel nog gratis zijn voor IVDB leden – nl. de dierenartsen die als lid staan geregistreerd op onze ledenlijst, zijnde deze van 2019.

Niet-leden zullen alsnog hun aankondigingen op de digitale platformen van het IVDB kunnen publiceren (website, Facebook,..) mits een éénmalige jaarlijkse vergoeding van 40 euro.

U ontvangt na betaling een referentienummer waarmee u gedurende het lopende kalenderjaar annonces kan laten publiceren.

Stort 40 euro op rekening van:
IVDB/DVK vzw
Heidestraat, 72 - 3500 Hasselt
Rek. nr: 738-0041943-61

met vermelding van:
- uw Naam,
- "Annonces 2019"

Voor Europese overschrijvingen:
IBAN: BE62 7380 0419 4361
BIC: KREDBEBB

Als het een dringende annonce betreft, stuur ons dan even het betalingsbewijs per mail,
dan zetten we de aanbieding onmiddellijk online!

Of word gewoon lid
& geniet ineens van ALLE voordelen die lidmaatschap bij het IVDB biedt!

Werkaanbiedingen niet-dierenarts